torstai 28. tammikuuta 2010

Tomaattikeitto




Tämä tomaattikeitto syntyi niistä raaka-aineista mitä jääkaappi tänään tarjosi - ja täysin mutu-tuntumalla.
Hyvää - pakko myöntää! Juuri sopivan tomaattista, vähän makeaa, ihan pikkuisen tulista ja ihanan pehmeää.
Heitin kaikki ainesosat kattilaan, annoin kiehua ja maustua n. 10 min ja lopuksi suhautin sauvasekoittimella sekaisin.


2 tetraa paseerattua tomaattia
1 pieni purkki tomaatti pyrettä
1 ruukku basilikaa
kourallinen tuoretta pinaattia
2 isoa valkosipulin kynttä
1 pieni punasipuli
pala punaista chiliä
mustapippuria
maldon suolaa
picante paprikajauhetta
salsa verdeä
makeutta antamaan agave siirappia
parmesan raastetta
( fetajuustoa valmiin keiton päälle )

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa Riia, kun aloitit blogaamisen!
    Ja ihanan kuuloinen keitto, täytyy tyypata. Mä olen ihan koukussa tomaattivuohenjuustokeittoon, kannattaa kokeilla, ohje löytyy http://laurantahti.blogspot.com/2009/01/tomaattivuohenjuustokeitto.html

    VastaaPoista
  2. Kiitos Laura! Kävinkin juts katsomassa sun blogia ja huomasin vuodenjuustotomaattikeiton ohjeen. Testaan varmasti!

    VastaaPoista