maanantai 27. helmikuuta 2012

Munakoiso-jauheliha-perunavuoka


Säädin vähän perus munakoisovuoka reseptiäni ja laitoin nyt mukaan myös perunaa ja jauhelihaa.
Vaihteeksi näin.

2 munakoisoa
4 perunaa

400g paisti jauhelihaa
2 prk tomaattimurskaa
2 valkosipulin kynttä
1 ruukku basilikaa
2 kourallista rucolaa
3-4 kevätsipulin vartta
2 kuivattua chiliä
mustapippuria
maldon suolaa
ruokosokeria
oreganoa
juustoraastetta

Itketin munakoisosiivut suolalla ja huuhtelin veden alla huolellisesti. Kuivasin siivut ja paistoin ne kuumalla pannulla rypsiöljyssä. Siivutin myös perunat ja kuullotin ne lähes kypsiksi pannulla.

Paistoin jauhelihan, lisäsin joukkoon valkosipulin, kevätsipulin ja mausteet. Kaadoin sekaan tomaattimurskat. Hakkasin rucolan ja basilikan pieneksi ja lisäsin sekaan. Annoin jauhelihatomaattihässäkän hautua pannulla reilut puoli tuntia.

Ladoin munakoisot ja perusiivut vuokaan, lisäsin kerroksen jauhelihaa ja ripottelin väliin juustoraastetta. Vuokaan mahtui pari kerrosta ja päällimmäiseksi jätin jauhelihan ja juustoraasteen.

175 C
noin 45min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti