tiistai 29. toukokuuta 2012

Pikapizzaa piknikille!

Joskus on kivaa päästä helpolla.
Viime viikonloppuna avasin piknik kauden ja tein supernopeita ja helppoja tonnikalapizzoja valmiisiin pohjiin. Hyvin tekivät suolaiset herkut kauppansa vaikka olinkin oikaissut enkä tehnyt taikinapohjaa itse.
Joskus on ihan hyvä näinkin.

Näitä herkkuja voisin napostella vaikka samalla kun katsoisin jotain ihanaa festarikeikkaa aurinkoisessa Turussa. Kesäfiilistelyä siis taas.
Niiiin, Ruissi odottaa.

Pirkka pizzapohjia
tomaattipyrettä
purkki tonnikalaa
kirsikkatomaatteja
vihreitä oliiveja
tuoretta pinaattia
parmesan lastuja
juustoraastetta
mustapippuria
tabascoa
oreganoa1 kommentti:

 1. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
  Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

  VastaaPoista