maanantai 21. tammikuuta 2013

Rakastan sinua granaattiomena!

Saimme poikaystäväni kanssa joululahjaksi ruokakorin tädiltäni Pirkolta. Täydellisessä korissa oli tarjolla vaikka mitä herkkuja, mutta yksi nousi ylitse muiden. Graattiomena!Nyt olen koukussa kyseiseen herkkuun. Terveysvaikutuksiakin on runsaasti. Ei huono herkku siis!

Aluksi hedelmän hinta tuntui kalliille, mutta nyt kun olen perehtynyt kauppojen valikoimiin, olen huomannut, että on olemassa a) hintaeroja ja b) kokoeroja ja c) kypsyyseroja. Valikoimissa on siis hyvin usein liian raakoja granaattiomppuja, joista on vaikea irrottaa siemenet.
Täydellisimmät hedelmähankinnat tein eilen Kampin K-marketista. Kilohinta 3,95 ja ah, hedelmät olivat niin super punaiset, kypsät ja ihanat kuin vain toivoa saattaa.

Uusi rakkaus on löytynyt ja aamuni alkavat nykyisin maustamattomalla soijajogurtilla, pähkinöillä ja granaattiomenan siemenillä. Nam!

1 kommentti:

  1. Pitkästä aikaa surffaan jollain muulla kuin kännykällä. Tykkään kovasti sivujen uudesta ilmeestä! Ihania kuvia ja hyviä herkkuja, koska mä voin tehdä itselleni pöytävarauksen?

    VastaaPoista