maanantai 21. huhtikuuta 2014

Paras pasha ikinä!

Pasha on ihanaa, mutta usein liian tuhtia omaan makuuni.
Hanna Jensen vinkkasi tästä pashasta blogissaan ja se kuulosti heti niin hyvälle että päätin testata. Tarpeeksi simppeli ohje ja lopputuloksena ihanan hienostunut maku.
Tätä kannattaa kokeilla, pääsiäisen jälkeenkin!



Tässä linkki suoraan alkuperäiseen ohjeeseen. Ohje on kopioitu suoraan Hannalta. Mitään en muuttanut, ohje oli täydellinen juuri sellaisenaan.

http://www.olivialehti.fi/jenseninkiusaus/2010/03/ihana-paasiaispasha/

500 g maitorahkaa
2 kananmunan keltuaista
200 g huoneenlämpöistä voita
200 g sokeria
1/2 dl kermaa vaahdotettuna
mantelijauhetta maun mukaan (pari ruokalusikallista)
1 tl vaniljasokeria

Yhdistä maitorahka ja kananmunan keltuaiset kulhossa. Vaahdota voi ja sokeri toisessa kulhossa sähkövatkaimella. Yhdistä seokset. Vispaa kermavaahto. Lisää seokseen mantelijauhe ja vaniljasokeri sekä viimeiseksi varovasti kerma. Älä enää vispaa voimakkaasti. Vuoraa pashamuotti tai siivilä tai kahvinkeittimen suodatinosa harsolla ja kaada pashaseosta siihen/niihin. Laita siivilä tai muotti syvän lautasen tai kulhon päälle, jotta neste voi alkaa valua. Anna nesteen valua yön yli jääkaapissa.
Ennen pashan tarjoamista kumoa se varovasti muotista lautaselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti