sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Pienen tytön suuri juhlapäivä

Eilen vietimme rakkaan tyttäremme nimijuhlaa.
Kävimme ensin kirkossa pienesti, vain kaksi kummeista ja me. Kaste oli kaunis ja pieni tilaisuus kirkossa oli juuri meidän näköisemme. Kirkon jälkeen jatkoimme juhlia kotona, kaksi kummia lisää ja suuri joukko läheisiä ja sukulaisia.

Juhlat olivat ihanat; lämminhenkiset, täynnä puheensorinaa ja rentoa tunnelmaa.
Ystävämme Eetu Floor lauloi ja soitti kitaraa. Kappale oli niin kaunis että silmäkulmat kostuivat muillakin kuin minulla. Eetulta ilmestyi muuten esikoislevy juuri viime viikolla, eli mars kauppaan kaikki musiikin ystävät!

Vaikka rakastan astioita, kahviasiastoa meidän taloudestamme ei aiemmin löytynyt. Kuppeja ja kippoja ja tarjoiluastioita sitten senkin edestä. Niimpä päätin suunnata kirppiksille ja kierrätyskeskukseen. Ostin kaikki erilaiset ruusukupit ja lautaset siis kirpparilta varsin edulliseen hintaan. Ajattelin ensin, että voin sitten myydä astiat pois ja kierrättää ne eteenpäin, mutta löysin sellaisia aarteita, että en millään raaski enää luopua kauniista kupeista ja lautasista. Koko komeus, eli noin 30 kahvikuppiparia ja melkein 60 kakkulautasta maksoi kaikkinensa alle 50 euroa. Kannatti!
Olin kattauksesta niin ylpeä!


Tarjoilut noudattivat samaa, vähän vanhanaikaista teemaa. Voileipäkakkuja ja kermakakkua. Lapsille kolmioleipiä, Carneval keksejä, vohveleita ja mehua.
Juhlaväki vaikutti tyytyväiselle herkkuihin ja itsekin olin onnellisen väsynyt uurastuksen jälkeen.
Ja ennenkaikkea, lapsellamme on nyt virallisesti nimi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti