tiistai 16. joulukuuta 2014

Loistava ravintolatuttavuus!

Voitin Tiskivuorenemännän blogiarvonnassa illallisen Peninsula 1899 ravintolassa! Sain siis mahtavan tilaisuuden päästä maistamaan kiinalaista Hot Potia ensimmäisen kerran elämässäni ja kertalaakista olin myyty tuolle kuumalle liemiruoalle! Täydellisiä makuja, ihana seurallinen ruokailutapa, viihtyisä ravintola ja miellyttävä palvelu. Ja tietenkin hyvää seuraa.

Valitsimme medium vahvuisen liemen ja saimme kuuman, porisevan keiton eteemme hetkessä. Liemeen pudoteltiin valmistumaan kasviksia, kalaa ja äyriäisiä sekä lihaa, ja odoteltiin niiden valmistumista ja nautittiin sitten täydellisen maapähkinä-seesamkastikkeen kanssa. Ihastuin erityisesti sieniin, pekoniin ja simpukoihin. No, kaikki maistuivat hyvälle mutta nuo olivat selkeitä suosikkejani.

Ravintola tarjoaa 6 henkiselle ryhmälle Hot Pot varauksen niin, että vain 5 maksaa. 10 hengen seurueessa 8 maksaa ja 2 tulee ilmaiseksi. Hinta per henkilö hot potille maksaa 28€ ja se tarjoillaan vähintään kahdelle hengelle.
Mielestäni tämä olisi mahtava ohjelmanumero polttareihin, tyttöjeniltaan, pikkujouluihin tai mihin vaan tilaisuuteen jossa yhdessä syöminen ja ruoasta puhuminen ovat se juttu. Tunnelma nousee varmasti kuuman padan äärellä.

Lämmin suositus Skattan suuntaan. Aion mennä testaamaan myös perus menun, sen verran innostuin tästä Kiinalaisesta ravintolasta.
http://www.peninsula1899.com/hot-pot.html
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti