perjantai 9. huhtikuuta 2010

Currykanaa pinaattikastikkeessa


Megapitkä työpäivä takana, ei mitään muistikuvaa mitä jääkaapista löytyy ja kamala nälkä. Onneksi Albertinkadun K-kaupan edessä oli vapaa parkkipaikka ja kauppakin vielä auki. Pää löi tyhjää, mutta jotenkin ihmeen kaupalla sain kuin sainkin ostettua ainekset tähän pikaruokaan, joka syntyi noin kymmenessä minuutissa.

Söin currykanan sellaisenaan, koska en enää saanut aikaan salaattia tai muuta lisuketta ruoalle. Jasmiiniriisi tai naanleipä toimisivat kyllä erinomaisesti tämän täyteläisen kastikkeen kanssa.

Ruoasta tuli aivan älyttömän hyvää!
Mikä onnistumisen tunne, jee - hyvä minä!

Paistoin kanasuikaleet oliiviöljyssä paistinpannulla kypsiksi. Lisäsin soijakastikkeen, curryjauheen ja currytahnan. Sulatin pakaste pinaatin mikrossa ja heitin sulaneen pinaatin pannulle kanojen sekaan. Koska jääkaapista löytyi vielä rasian pohjalta noin kourallinen tuoretta pinaattia, käytin nekin. Lisäsin loput mausteet, fetajuuston, kevätsipulit, pähkinät ja sitruunamehun.

250g maustamattomia broilerin filesuikaleita
1 pussi pakaste pinaattia
kourallinen tuoretta pinaattia
1 kevätsipulin varsi
1 pieni valkosipulin kynsi
feta juustoa
cashew pähkinöitä
oliiviöljyä
sitruunamehua
soijakastiketta
currya
vihreää currytahnaa
valkopippuria
mustapippuria
suolaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti