maanantai 5. marraskuuta 2012

Napostelua

Sunnuntaina tekee mieli kokata jotain superhyvää.
Ostin viikonloppua varten pitaleipiä ja nachoja, joten vapaapäivän menu rakentui niiden ympärille.


Oikaisin valmiilla kaupan hummuksella, jota vähän parantelin sitruunamehulla, oliiviöljyllä, maldon suolalla ja mustapippurilla.
Loput dipit tein itse ja niillä täytettiin pitaleivät ja syötiin juustolla kuorrutettujen nachojen kera.


Täydellinen sunnuntai!!!



Jogurtti-fetadippi:

2,5 dl laktoositonta turkkilaista jogurttia
n. 50g laktoositonta fetaa
melkein ruukullinen tuotetta minttua
1/2 sitruunan mehu
mustapippuria
suolaa
tippa vihreää tabascoa
1 tl kokohyvä sinappia

Tomaattisalsa:

1 iso terttutomaatti
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 prk La Costena merkkistä valmista salsaa peltipurkista ( superhyvää, eikä yhtään valmissalsan makuista!! sopivan tulista )
1/2 punasipuli
kourallinen persiljaa
tuoretta korianteria ( ruukussa oli vähän jäljellä joten laitoin kaikki mitä oli )
1/2 sitruunan mehu
mustapippuria
suolaa
paprikamaustetta
punaista tabascoa

Avokadodippi:

2 avokadoa
1 sitruunan mehu
5-6 kirsikkatomaattia
kourallinen tuoretta tilliä
mustapippuria
valkopippuria
suolaa
vihreää tabascoa

Lisäksi paistettua jauhelihaa, rucolaa, aurinkokuivattuja tomaatteja ja oliiveja.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti