torstai 2. toukokuuta 2013

Juhlan aika

Järjestimme vappuna suurelle ystäväjoukolle yhdistetyt synttärijuhlat ja vappupirskeet. Vaikka itse saavuin kuvausmatkalta vasta edellisenä yönä, ja poikaystäväni työreissusta aamulla, sain buffapöydän koreaksi jollain ihmeen konstilla.

Vieraat viihtyivät, ruoka maistui ja meno oli mitä parhainta!
Juhlat ovat ihmisen parasta aikaa!



Tarjolla pöydässä oli marinoitua artisokkaa, oliiveja, 3 erilaista hummusta ( Israelin matkan tuliaisia ), viininlehtikääryleitä, leipää, tzatzikia, 2 eri salaattia, juustoa, salamia, pähkinöitä, mansikoita, halvaa ja lisäksi montaa vieraiden tuomaa herkkua.

Suurimmat kehut juhlapöudän antimista sai pähkinöillä höystetty vihreä salaatti.
Tässä siihen resepti, super helppo ja nopea ja ah, niin hyvänmakuinen!

salaatti mix rasia
rucola rasia

hasselpähkinöitä
manteleita
seesaminsiemeniä
agavesiirappia
seesamöljyä

varsiselleriä
chiliä
valkosipulia

1. Laita salaatit tarjoiluastiaan.
2. Paahda pähkinät kuumalla pannulla ja lisää joukkoon agavesiirappi ja seesamöljy. Anna pähkinöiden jäähtyä ja lisää ne viimeisenä salaattiin.
3. Pilko selleri pieniksi siivuiksi, lisää 1 ison valkosipulin kunnen silppu ja sopivasti chiliä. Kuullota nämä pannulla nopeasti oliivilöjyn kera. Lisää salaattiin ja sekoita.

Toinen hitti oli tomaatti-kurkku salaatti, tee se näin:

tomaatteja pieniksi kuutioiksi pilkottuna
kurkkua kuutiona
persiljaa
sitruunamehua
oliiviöljyä
sitruunasuolaa
mustapippuria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti