sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Kookoksella kuorrutetut päärynät ja omenat



Sunnuntaihin kuuluu olennaisena osana hyvät ystävät, telkkarin tanssiohjemat ja niissä tanssivien ystävien kannnustus joukolla.

Päärynät ja omput pääsivät uuniin marinoitumaan ja kypsymään.
Hedelmäjälkkäri maistui tofujätskin ja graanaatinomenan siemenien kanssa. Nam.

3 päärynää
5 pientä omenaa

1 dl ruby red täysmehua
1 sitruunan mehu
1/2 dl juoksevaa margariinia
1 dl kookoshiutaleita
1/2 dl ruokosiirappia
2 rkl ruokosokeria
1 rkl vaniliinisokeria
tilkka kaakaolikööriä

Pilkoin omenat ja päärynät reilun kokoisiksi lohkoiksi ja laitoin ne vuoan pohjalle. Sekoitin kulhossa muut ainekset ja kaadoin ne hedelmien päälle. Annoin makean herkun kypsyä uunissa 150 asteessa noin 45 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti