keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Lämmin kanasalaatti


Ysibaarin seesam-kanasalaatti on klassikko ja se muistuikin mieleeni tänään, kun aloin valmistaa itselleni myöhäistä lounasta. Omastani jäi sitten kuinkin pois se seesamöljy ja ne siemenetkin, mutta hyvä tästäkin tuli ;-)
Ensi kerralla sitten sitä lajia vaikka...


250 g maustamattomia kanasuikaleita
1 punasipuli
1 valkosipulin kynsi
oliiviöljyä
2 rkl tomaattipyrettä
12 kpl kirsikkatomaatteja
mustapippuria
maldon suolaa
medium currry jauhetta
pesto mausteseosta ( sis. basilikaa, persiljaa, parmesania, pähkinöitä, valkosipulia ) ( italian tuliainen..)

jäävuorisalaattia
rucolaa
kurkkua
hasselpähkinöitä
parmesan raastetta

Paistoin kanasuikaleet oliiviöljyssä sipulin ja valkosipulin kera. Lisäsin pannulle tomaattipyreen, mausteet ja annoin hetken hautua. Lopuksi heitin pannulle vielä kirsikkatomaatin puolikkaat.
Tein simppelin vihreän salaatin lautaselle ja lisäsin salaattipedin päälle kanat.
Hasselpähkinät, parmesanraaste ja loraus väkiviinaetikkaa viimeistelivät lounassalaatin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti