maanantai 11. marraskuuta 2013

Granola

Kaupan myslit sucks. Sokerikuorrutettu mysli ei vaan kiinnosta. Yök, en tykkää.
Päätin kaupassa että tuohon hyllyyn en kajoa, vaan teen myslini itse.

Uskon että se päätös kannatti, sillä keittiössäni leijuu nyt ihana tuoksu!
Tuskin maltan odottaa huomisaamuista soijajogurttiani omatekemän granolan ja äidiltä saatujen pakastepuolukoiden kera nautittuna. Ooh!




5 dl kaurahiutaleita
2 dl kauraleseitä
1/2 dl mantelijauhetta
3 dl seesamin siemeniä
2 dl auringonkukan siemeniä
1/2 dl pistaasipähkinöitä
1 dl parapähkinöitä
1 rkl hamppurouhetta
2 tl kanelia
n. 10 kpl taateleita

100 g kookosrasvaa sulatettuna
maun mukaan hunajaa ( noin 1/2 dl )

Sulata rasva ja sekoita siihen hunaja.
Hakkaa pähkinät rouheeksi, laita kuivat aineet kulhoon ja sekoita kaikki yhteen.
Laita seos uunipellille, 160 C noin 25 min. Sekoita pari kertaa välissä, ettei granola pala. Lisää lopuksi pilkotut taatelit valmiiseen mysliin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti