sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Kana-feta pizza

Sunnutai on meidän perheessä pizzapäivä. Ruoka valmistuu nopeasti ja usein siihen kasataan kaikki mitä jääkaapista vielä sunnuntai-iltana löytyy.
Tänään taas kaivoin jääkaappia ja käytin edellisenä päivänä tekemäni loput uunikanat pizzaan. Maistui tosi hyvältä!



pohja:
1 pussi kuivahiivaa
2,5 dl kädenlämpöistä vettä
loraus oliiviöljyä
suolaa
n. 1 dl kaurahiutaleita
vehnäjauhoja
mustapippuria
oreganoa
kuivattua korianteria

täyte:
omatekemää tomaattikastiketta
kirsikkatomaatteja
kanaa
fetaa
oliiveja
kaprista
artisokkaa
goudajuustoa raasteena

Uuni 225 C, noin 20 min.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti