torstai 30. lokakuuta 2014

Peruna-kevätsipuli sosekeitto

Keittolounas on suuri suosikkini, koska se täyttää, mutta siitä ei tule ähky.
Rakastan perunaa, mutta olen vähän unohtanut sen käytön. Perunan bonus on myös sen hinta, eli tälle keitolle ei montaa euroa hinnaksi tullut ja se jos jokin on jees! Edullinen kotiruoka rules!



8 jauhoista perunaa
2 reilunkokoista kevätsipulia
nippu persiljaa
kasvisfondia
suolaa
mustapippuria
valkopippuria
kuivattua korianteria
kuivattua ruohosipulia
persillade mausteseosta
1/2 pakettia koskenlaskija juustoa ( musta )

Keitä perunat. Lisää veteen kasvisfondia ja suolaa. Laita lopuksi myös kevätsipulit ja persilja perunoiden kanssa kattilaan. Käytä keitinvesi sosekeiton liemenä ja surauta sauvasekoittimella tasaiseksi. Mausta ja lisää sulatejuusto lopuksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti