sunnuntai 20. marraskuuta 2011

FAB FOOD goes Ravintolapäivä

FAB FOOD osallistui ensimmäistä kertaa Ravintolapäivään 19.11.2011 ja kokemus oli ihastuttava!
Tapahtuma oli niin positiivinen ja kaikilla asiakkailla hyvä fiilis. Ihan super päivä siis!

Tarjolla oli aamiaista, eli käsileipä ja käsikahvi. Jokainen sai itse valita suosikkinsa oman ruissämpylän väliin.
Tilasin luomusämpylät Heinolan Heila Lähiruokatorilta. Nämä rukiiset leivät ovat olleet jo pitkään omia suosikkejani ja mielestäni parasta leipää mitä tarjolla on.

Sämpylöiden väliin olin valmistanut kolmea erilaista tahnaa, porkkanasta, herneistä ja jugurtista. Lisäksi valittavana oli 4 erilaista juustoa, savukalkkunaa, marinoitua paprikaa, tomaattia, kurkkua, rucolaa ja punasipulia.
Herkkuleivät olivat runsaita ja täyttäviä.
Palan painikkeeksi tarjolla oli tummapaahtoista kahvia tai erilaisia teelaatuja.

Porkkana-inkivääri-tuorejuustotahna

porkkanoita
tuoretta inkivääriä
basilikaa
laktoositonta maustamatonta tuorejuustoa
1/2 sitruunan mehu
1 1/2 appelsiinin mehu
macadamia öljyä
ruokosokeria
agave siirappia
maldon suolaa
mustapippuria

Feta-hernetahna

pakasteherneitä
laktoositonta fetaa
avocadoöljyä
tilliä
valkosipulia
valkopippuria
suolaa

Jugurtti-kurkku-minttutahna

turkkilaista jugurttia
kurkkua
tuoretta minttua
vuonankaalia
sitruunamehua
väkiviinaetikkaa
sitruunalla maustettua maldon suolaa
mustapippuria
valkopippuria








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti