lauantai 28. syyskuuta 2013

Kevyesti kanaa!

Perjantai-iltana tein nälkäisenä ruokaa.
Yleennsä se yhtälö, jossa ruoan olisi toiveissa olla kevyttä, valmistua nopeasti ja raaka-aineet löytyä jääkaapista ilman kauppareissua, on lähes mahdotonta.
Eilen onnistuin! Jihuu!
Tätä kanaa aion nimittäin kokata jatkossakin, oikein oli hyvää.



3 kanan rintafilettä
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
curryä
mustapippuria
valkopippuria
paprikamaustetta
tandoorimaustetta
suolaa
1 sitruunan mehu

3 tomaattia
1 pieni kesäkurpitsa

kermaviilikastike:
1 purkki laktoositonta kermaviiliä
1 tl dijon sinappia
1 tl kokojyväsinappia
kourallinen tuoretta korianteria
pieni pala avomaankurkkua pieneksi hakattuna
suolaa mustapippuria
sitruunamehua

Annoin kanojen marinoitua hetken, jonka jälkeen paistoin pinnan pannulla ja laitoin ne uunivuokaan.
Kanojen päälle puristin vielä sitruunamehua ja lopuksi ladoin päälle kesäkurpitsaviipaleet ja tomaatit. Uuniin noin 35 minuutiksi 180 C ja ruoka oli valmis.
Tällä välillä tein salaatin ja kastikkeen kanalle.
Ja sitten syötiin, kera ihanan punaviinin.

Riia sydän viikonloput!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti