sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Aamupalaleipä

Sunnuntai aamuissa on yleensä aina se bonus että sitä herää vähän myöhemmin, on iso nälkä, on aikaa laittaa aamiaista ja nauttia siitä rauhassa. 

Tänä aamuna tein huhtikuista San Franciscon matkaa fiilistellen lämpimän herkkuleivän, keitin hyvät kahvit ja puristin appelsiinimehua. 
Ajatuksissa pääsin takaisin hotellin lähikahvilaan kun puraisin ensimmäisen palan leivästä.

Ihanaa sunnuntai aamua kaikille!

Pala maalaisleipää 
Laktoositonta voita
Dijon sinappia 
Kirsikkatomaatteja
Juustoa
Kinkkua
Paistettu kananmuna 
Avokadoa 

Paista kananmuna pannulla. Kuullota sen jälkeen tomaatit öljyssä. Käytä kinkkusiivut pannulla. Kasaa kaikki ainekset voidellun leivän päälle ja paista pannulla rapeaksi niin kauan että juusto sulaa. Nauti. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti