keskiviikko 18. elokuuta 2010
Iltapalaa ystäville
Sulatin tänään jääkaapin ja pakastimen!
Jihuu! Nyt on se on vihdoin tehty, ja huh, olipas se jotenkin yllättävän työlästä ja aikaa vievää hommaa.
Päätin kutsua ystäviä iltapalalle ja hyödyntää pakkasesta sulaneet ruoat ja jääkaapin antimet iltapala tarjoiluiksi.
Olipas kivaa ja ruoka maistui niin hyvälle!
Plussana vielä se, että jääkaapin ja pakkasen jämäruoista sai oikeasti maistuvaa, herkullista ja terveellistä evästä aikaiseksi eikä mitään tarvinut heittää roskiin.
Lämpimät voileivät
ruisleipää
hampurilais sämpylöitä
levite:
2/3 maustamatonta tuorejuustoa
1/3 margariinia
tuoretta basilikaa
mustapippuria
suolaa
sinappia
wasabi tahnaa
lime mehua
parsaa
keltaista paprikaa
tomaattia
sipulia
basilikaa
marinoitua kesäkurpitsaa
fetajuustoa
voimakasta gouda juustoa raastettuna
emmental juustoraastetta
Häränlihaa ja pinaattia salaatti-parsa pedillä
300g härän suikaleita
1 pussi pakastepinaattia
1 sipuli
pinjansiemeniä
oliiviöljyä
seesam öljyä
soijakastiketta
mustapippuria
valkosipuli maustetta
jääsalaattia
rucolaa
1/2 avokado
1 prk valkoista tanko parsaa
kastike:
oliiviöljyä
seesam öljyä
granaattiomena balsamico siirappia
väkiviinaetikkaa
majoneesia
mustapippuria
suolaa
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti