keskiviikko 18. elokuuta 2010

Iltapalaa ystäville





Sulatin tänään jääkaapin ja pakastimen!
Jihuu! Nyt on se on vihdoin tehty, ja huh, olipas se jotenkin yllättävän työlästä ja aikaa vievää hommaa.

Päätin kutsua ystäviä iltapalalle ja hyödyntää pakkasesta sulaneet ruoat ja jääkaapin antimet iltapala tarjoiluiksi.
Olipas kivaa ja ruoka maistui niin hyvälle!

Plussana vielä se, että jääkaapin ja pakkasen jämäruoista sai oikeasti maistuvaa, herkullista ja terveellistä evästä aikaiseksi eikä mitään tarvinut heittää roskiin.


Lämpimät voileivät

ruisleipää
hampurilais sämpylöitä

levite:
2/3 maustamatonta tuorejuustoa
1/3 margariinia
tuoretta basilikaa
mustapippuria
suolaa
sinappia
wasabi tahnaa
lime mehua

parsaa
keltaista paprikaa
tomaattia
sipulia
basilikaa
marinoitua kesäkurpitsaa
fetajuustoa
voimakasta gouda juustoa raastettuna
emmental juustoraastetta


Häränlihaa ja pinaattia salaatti-parsa pedillä

300g härän suikaleita
1 pussi pakastepinaattia
1 sipuli
pinjansiemeniä
oliiviöljyä
seesam öljyä
soijakastiketta
mustapippuria
valkosipuli maustetta

jääsalaattia
rucolaa
1/2 avokado
1 prk valkoista tanko parsaa

kastike:
oliiviöljyä
seesam öljyä
granaattiomena balsamico siirappia
väkiviinaetikkaa
majoneesia
mustapippuria
suolaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti