tiistai 18. lokakuuta 2011

Keittopäivä!


Syksy saa kehon kaipaamaan keittoa. Soppa on jotenkin niin helppoa syötävää, ihanan lämmintä ja kevyttä.
Tein tomaattikeiton tänään vähän erilailla kuin aiemmin ja lisäsin joukkoon lisää kasviksia. Toimii näinkin.

1 bataatti
1 purjo
1 punainen paprika
Biona luomu paseerattua tomaattia basilikalla maustettuna ( pullollinen 680 g )
n. 15 kpl terttukirsikkatomaattia
1 ruukku tuoretta basilikaa
vähän tuoretta oreganoa
kuivattua ruohosipulia
kuivattua laventelia
2 valkosipulin kynttä
kasvisliemikuutio
mustapippuria
suolaa

Keitto maistui mukavan yrttiselle ja pehmeälle.
Nautin tomaattikeiton laktoosittoman raejuuston kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti