sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Kana ui siiderissä



Kutsuin lauantai-illaksi ystäviä syömään, katsomaan telkkaria ja höpöttelemään.
Yhdessä syöminen on vaan niin paljon kivempaa ja kavereille kokkaaminen ihan super mukavaa.

Ostin Stockkan luomu osastolta irtomyynnistä, kuivattua omenarouhetta ja sen myötä innostuin kuorruttamaan broilerin rintafileet omppu-corn flakes seoksella.

Tämä ruoka kyllä onnistui nyt ihan tosi hyvin! Aion tehdä tätä uudestaankin, sen verran helppo ja hyvä resepti nyt syntyi.
Vaikka pinta sai hieman liikaa väriä uunissa ja pelkäsin jo että se paloikin pinnasta, niin maku korvasi pienen tumman pinnan.

6 kpl broilerin rintafileitä
1 appelsiini
pullo siideriä
oliiviöljyä

80 g kuivattua omenarouhetta
2-3 dl corn flakesia rouhittuna
n. 1 dl parmesan raastetta
n. 1/2 dl oliiviöljyä
kuivattua ruohosipulia
currya
valkopippuria
basilikaa


Pirskotin vuoan pohjalle oliiviöljyä ja siideriä. Ladoin rintafileet vuokaan ja päällystin ne reilulla kerroksella omppu-maissiseosta. Laitoin appelsiininlohkot mukaan vuokaan ja kaadoin päälle vielä lisää siideriä.
Annoin kanaruoan paistua uunissa 200 asteessa noin 30 min ja laskin lopuksi 10 minuutiksi lämpöä 150 C. Kaadoin vielä loput siiderit tässä vaiheessa vuokaan ettei kana päässyt kuivumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti