Pakastimesta löytyi vielä viime vuotisia mustikoita, joten päätin pyöräyttää juhannukseksi mustikkapiirakan.
Muuten ainekset olivat vähän lopussa, mutta pienellä säädöllä syntyi oikein hyvä jälkkäri piknik pöytään. Margariini vaihtui rypsiöljyksi, mutta toimi oikein hyvin sekin.
2 munaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
n. 1 dl rypsiöljyä
päälle:
mustikoita
kookoshilloa
Olin ihan varma, että 16 litraa mustikoita ei riitä mihinkään, mutta tässähän tulee kiire syödä pakastin tyhkäksi ennen uutta marjakautta!
VastaaPoistaTosi hyvän kuuloinen piirakka, pitää kokeilla kun kookoshilloakin löytyy enkä ole keksinyt mihin sitä käyttäis.
Veera, se kookoshillo on superhyvä mun mielestä kaikkiin taikinoihin tai piirakoiden päälle tms. Antaa vähän lisämakua, mutta ei maistu liikaa. Kannattaa testata.
VastaaPoista