keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Ministi hippiä eli lehtikaalisipsejä

Lehtikaalisipsit päättivät tänään tulla vähän salaa elämääni, kun Alepassa oli hyvin houkuttelevasti tarjolla super hyvännäköistä lehtikaalia. Oli ihan pakko ostaa.
Ohjeesta minulla ei ollut aavistustakaan, mutta muistin nähneeni tämän hittireseptin vaikka kuinka monessa lehdessä ja blogissa. Eli siis kotiin ja nettiin ja kyökkiin :-)

Olin kyllä ajatellut että tämä touhu on jo hieman liian hippiä minulle, mutta sorruin nyt silti kokeilemaan.
Ja myönnän, aion tehdä uudestaankin :-)



150g lehtikaalia
1 rkl oliiviöljyä
himalaya suolaa
mustapippuria
( 2 rkl etikkaa )

Huuhtele kaalit ja kuivaa ne huolella. Irrota lehtiruoti ja revi kaalinlehdet paloiksi. Laita kaalit kulhoon ja sekoita joukkoon öljy, suola ja pippuri. Itse rakastan etikkaa, joten lisäsin sitä mausteeksi. Etikan voit siis jättää pois, jos kirpeys ei ole kaverisi. Lado kaalit uunipellille, kuumenna uuni 175C ja anna valmistua 10 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti