Rakastan tavallista kotiruokaa.
Olen taas luvannut itselleni skarpata ja kokata ihan perus himasafkaa niin, että pari päivää voi syödä samaa ruokaa ja jääkaapissa on aina jotain oikeaa syötävää.
Aika helposti sitä huomaa elävänsä leivällä ja jogurtilla, etenkin iltaisin jos töiden jälkeen iskee väsymys, eikä kokkailu kiinnosta.
Tänään tein vapaapäivän kunniaksi kouluaikojen herkkuruokaani, bonaa.
Siis lihaperunasoselaatikkoa. Täydellistä kotiruokaa. Kurkun ja punajuurten kanssa ruoka oli tänään parasta ikinä
;-)
4 isoa jauhoista perunaa
luomuporkkanoita
laktoositonta maitoa
voita
parmesan raastetta
400 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
2 tomaattia
tomaattipyrettä
tuoretta basilikaa
valkopippuria
mustapippuria
oreganoa
suolaa
Keitä porkkanat ja perunat. Tee rouhea muusi maidon, juustoraasteen ja voin kera.
Paista jauhelihat, sipulit ja tomaatit pannulla, mausta ja anna hautua.
Lado muusi ja jauhelihaseos kerroksittain uunivuokaan.
Uuni 180 C noin 30 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti