tiistai 27. tammikuuta 2015

Minestronekeitto

Keittokausi on taas alkanut. Himoitsen kuumia keittoja aina talvella ja kun eilen muistin tämän lapsuusajan soppasuosikkini, oli maanantain ruokavalinta selvä!
Sovelsin tietysti perinteistä ohjetta ja laitoin joukkoon kaikkea mitä jääkaapista löytyi.



n. 1 l vettä
kanafondia
1 purkki Mutti tomattimurskaa
tomaattipyrettä
1 rkl chilikastiketta
3 laakerinlehteä
maustepippureita
mustapippuria
valkopippuria
kuivattua ruohosipulia ja persiljaa
1 purjo
3 porkkanaa
pieni pala lanttua
1/2 purkkia hillosipuleita
1 rkl kaprista
pussi herne-maissi-paprika sekoitusta
350g savupalvikinkkua
gluteenitonta spagettia katkottuna


Keitä vesi ja lisää siihen kasvisfondi, tomaattipyre ja tomaattimurska. Mausta. Anna maustua sillävälin kun leikkaat porkkanat ja lantut pieniksi kuutioiksi ja purjon silpuksi. Laita kasvikset porisemaan liemen sekaan. Leikkaa kinkku ja lisää se, hillosipulit, kaprikset, spagetti ja herne-maissi-paprika soppaan sekaan. Anna porista liedellä kunnes spagetti on kypsää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti