sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Kana-feta salaatti


Aurinko paistoi ihanasti ja tahdoin ulos syömään!
Tein nopean salaatin mukaani ja lähdin nauttimaan auringosta rakkaiden ystävien kanssa.
Hyödynsin salaattiin pari päivää sitten tekemäni kanaruoan jämät, eli pari rintaleikettä päätyi siis ruokaisan salaatin lisukkeeksi.

Pilkoin kulhoon salaatit, kurkun ja tomaatit. Heitin sekaan oliivit ja fetan, ja leikkasin kanafileet. Viimeistelin salaatin pirskottamalla kastikkeen siihen ja ripottelin päälle vielä parmesan raastetta.

Salaatti maistui kesäsäässä kaikille ja oli ihanan ruokaisa. Parmesan raaste toi kivasti lisämakua vihreään herkkuun.

napolitana salaatti mix
romaine salaattia
pinaattia
tuoretta basilikaa
kurkkua
kirsikkatomaatteja
mustia oliiveja
kanaa
fetaa
parmesan juustoraastetta

salaatinkastike:
oliiviöljyä
sitruunamehua
rajamäen väkiviinaetikkaa
keltaista sinappia ( amerikan tuliainen; yellow mustard )
dijon sinappia
majoneesia
mustapippuria
suolaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti