keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Pinaattikanaa


Nopea lounas ja aikaa vain hetki valmistaa jotain kuvausten välissä.
Marinoituihin herkkuihin varatut tuoreet yrtit pelastivat eiliset ankeat Alepan ruokaostokset.

300g maustamattomia kanansuikaleita
1 pussi pakastepinaattia
1 prk siivutettuja herkkusieniä
1 tl korma curry paste tahnaa
soijakastiketta
sitruunamehua
bombay potato mix mausteseosta
1 valkosipulin kynsi
ruohosipulia
minttua
pala aurajuustoa
tilkka kookosmaitoa

Paistoin kanasuikaleet ja herkkusienet pannulla ja lisäsin sitten currytahnan, mausteet ja valkosipulin. Annoin maustua hetken ja sekoitin joukkoon sulatetun pinaatin ja tuoreet yrtit. Lopuksi vielä pala auraa ja tilkka kookosmaitoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti