torstai 20. tammikuuta 2011
Bratwurstia ja hapankaalia
bratwurstia
oliiviöljyä
2 pientä sipulia
1 valkosipulin kynsi
1 iso tomaatti
tuoretta pinaattia
hapankaalia
basilikaa
1 lihaliemikuutio
vettä
1 tl dijon sinappia
1 tl rakeista sinappia
valkopippuria
Kuullotin sipulit ja pinaatit öljyssä, lisäsin hapankaalin ja makkarat pannulle ja ja kääntelin niitä hetken pannulla. Kaadoin sekaan lihaliemen ja silputun valkosipulin. Leikkasin tomaatit siivuiksi ja laitoin ne mukaan pannulle. Maustin soossin sinapeilla, valkopippurilla ja tuoreella basilikalla.
Nopeaa, helppoa, edullista ja nam, niin hyvää!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti