sunnuntai 16. tammikuuta 2011
Sunnuntain minibrunssi
Tänään on täydellinen siivous -ja pyykkäyspäivä, kun ulkona paukkuu pakkanen.
Loistava hetki kutsua rakas ystävä kylään brunssille ja istua olohuoneen lattialla syömässä ja höpisemässä mukavia.
Pinaatti-parsa munakas
5 munaa
1 dl soijakermaa
1 dl vettä
valkopippuria
kuivattuja yrttejä
1/2 purkkia vihreää parsaa
tuoretta pinaattia
sipulia
kaprista
1 valkosipulin kynsi
Sekoitin munat, veden, kerman ja mausteet. Ladoin uunivuoan pohjalle ohuet sipulirenkaat, valkosipulin, pinaatin lehdet ja kaprikset. Kaadoin päälle munamaidon. Uuniin 175 astetta ja noin 30 minuuttia.
Avokadosalaattia ja sitrusvinegretteä
jäävuorisalaattia
rucolaa ja jotain sekalaista salaattia
2 pientä avokadoa
paahdettuja seesaminsiemeniä, kurpitsansiemeniä ja auringonkukansiemeniä
1/2 sitruunan mehu
avokadoöljyä
shamppanja viinietikkaa
dijon sinappia
rakeista sinappia
suolaa
roseepippuria
Hedelmäherkku
greippi
omenapäärynä
kiwi
gojimarjoja
kaakaonibsejä
juoksevaa hunajaa
Tunnisteet:
avokado,
hedelmät,
jälkiruoka,
munakas,
parsa,
pinaatti,
salaatinkastike,
salaatti
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti