Sunnuntai on oikein hyvä pizzapäivä.
Vielä yksi herkkupäivä ja maanantaina taas paluu arkeen ja perusruokaan.
Teen tomaattikastikkeen yleensä aina itse. Pakastan loput kastikkeesta ja hyödynnän sitä johonkin muuhun ruokaan viikolla. Se on kieltämättä aika kätevää. Tämän tavan olen opinut poikaystävältäni ja olen siitä opista erityisen kiitollinen.
Valmiin pizzan päälle laitoin korianteria, minulla on siihen tällähetkellä akuutti himo. Riia sydän korianteri.
Tomaattikastike:
1 tetra tomaattimurskaa
1/2 purjo
1/2 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 iso purkki tomaattipyrettä
purkillinen aurinkokuivattuja tomaatteja
n. 1 dl valkoviiniä
tabascoa
paprikajauhetta
mustapippuria
valkopippuria
Keitä kastiketta vähintään puoli tuntia ( mielummin pidempään ) ja hurauta sauvasekoittimella tasaiseksi.
Pohja:
1 pussi kuivahiivaa
2 dl kädenlämpöistä vettä
n. 4-5 dl jauhoja
Täytteet tänään:
salamia
tomaattia
kapriksia
fetajuustoa
juustoraastetta
parmesanraastetta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti