Sunnuntaina nautiskellaan.
Mies teki ruoaksi Couer de filettia kanttarellikastikkeella, minä vastaan puolestani jälkiruoasta.
Muutin hieman banaanilettujen reseptiä ja tein siitä gluteenittoman ja tietysti myös maidottoman ja sokerittoman pannaritaikinan.
4 dl mantelimaitoa
2 dl luomu maissijauhoja
1/2 dl kookoshiutaleita
2 tl leivinjauhetta
2 banaania muussattuna
ripaus suolaa
loraus rypsiöljyä
Muussaa banaanit ja sekoita ne mantelimaitoon. Lisää jauhot ja kookoshiutaleet, sekoita huolellisesti. Laita lopuksi vielä taikinaan suola ja öljy. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pienelle pellille tai piirakkavuokaan. Paista uunissa 150C asteessa noin puoli tuntia.
Kuva unohtui ottaa!
Vauva heräsi, jälkiruoka jäi syötäväksi vasta myöhemmin illalla ja näin siis unohdin kuvata herkun kokonaan.
Tosin täytyy myöntää ettei pannari ollut mitenkään erityisen kaunis ilmestys myöskään, mutta ihan hyvänmakuinen kyllä.
Jälkeenpäin voin myös todeta, että osan jauhoista voisi myös esim. korvata riisi -tai kookosjauhoilla eli niin että maissijauhoja olisi 1 dl ja muita jauhoja 1 dl.
Maissijauhojen maku on melko voimakas, joten siksi siis tämä ehdotus. Testaa ja kerro!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti