tiistai 2. syyskuuta 2014

Gluteeniton makaronilaatikko

Käytämme kotona nykyään aina gluteenitonta pastaa ja makaronia, koska se ei turvota vatsaa ja maistuu aivan samalle kuin ihan peruspastakin.
Makaronilaatikko kuuluu nykyään arkiruokiimme, se on nopeaa tehdä, hyvää ja edullista. Teen ruoan ilman kananmunaa, koska jostain syystä kananmuna aiheuttaa minulle nykyään allergia oireita. Ja maitoa ruoka ei mieletäni edes tarvitse.

1/2 pakettia Semper täysjyvä makaronia
1/2 pussia parmesan raastetta
1 lihaliemikuutio

400g naudan jauhelihaa
1 sipuli
tomaattipyrettä
mustapippuria
valkopippuria
paprikamaustetta
suolaa

juustoraastetta

Keitä makaronit ja lisää keitinveteen lihaliemikuutio. Kun makaronit ovat kypsät, sekoita joukkoon parmesanraaste. Paista jauheliha pannulla, lisää tomaattipyre ja mausta. Sekoita makaronit ja jauheliha keskenään vuoassa ja laita päälle juustoraaste.
Uuni 180 C, noin 30 min.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti