maanantai 4. lokakuuta 2010

Reijan tuliaiskuha


Serkkuni Reija tuli töistä saamiensa kuhafileiden kanssa iltakylään ja minä yritin sitten parhaani mukaan tehdä niistä syötäviä.
En ole mikään paras kalaruoan valmistaja, mutta ihan hyvältä tuo vaalea kala sitten maistui.

Jos en olisi niin allerginen voille, olisin paistanut kuhafileet yksinkertaisesti vaan voissa ja lisännyt hieman tuoretta salviaa joukkoon.
Nyt kalat paistuivat reilussa oliiviöljyssä sipulin, tillin ja sitruunamehun kera.

2 isoa kuhafilettä
oliiviöljyä
1/2 sitruunan mehu
1 limen mehu
tuoretta tilliä
1 punasipuli
ruususuolaa
mustapippuria
valkopippuria
kuivattua sitruunaruohoa
kapriksia ( koristeeksi )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti