keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Kanaa, pinaattia ja sitruunaa


Paistoin broilerinsuikaleet pannulla oliiviöljyssä ja lisäsin sitten pilkotut sipulit ja valkosipulit mukaan kuullottumaan. Laitoin sekaan mausteet ja kaadoin vielä lorauksen oliiviöljyä sekaan.
Seuraavaksi pannulle pääsi pinaatin lehdet ja sitruunamehu.
Lopuksi rouhin sekaan vielä hasselpähkinöitä.

Ruoasta tuli ihanan raikkaan makuista. Sitruuna teki kivan kirpeyden muuten pehmeän mausteiseen ruokaan.
Itse söin annokseni tomaatin kanssa, mutta riisi toimisi varmasti sen kanssa parhaiten.


300 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
1 rasia tuoretta pinaattia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
1/2 sitruunan mehu
oliiviöljyä
kourallinen hasselpähkinöitä
medium curry jauhetta
korinteria
kuminaa
valkopippuria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti