keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Lihapullat tomaattikastikeessa



400g pihvinaudan jauhelihaa
1 purkki tomaattipyrettä
oliiviöljyä
1 iso valkosipulinkynsi
1/4 pala Aura juustoa
n. 1/2 dl parmesan raastetta
valkopippuria
suolaa

1 tetra valkosipuli tomaattimurskaa
1 sipuli
1 iso valkosipulinkynsi
1/2 ruukullista tuoretta basilikaa
mustapippuria

Sekoitin jauhelihaan kaikki ainekset ja pyöritin ne pieniksi palloiksi. Paistoin lihapullat oliviiviöljyssä pannulla lähes kypsiksi.
Lisäsin pannulle silputut sipulit, valkosipulit, tomaattimurskan, basilikan ja mustapippurin. Annoin lihapullien kiehua tomaattikastikeessa noin 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti