torstai 3. maaliskuuta 2011

Kanaa tulisessa kookos-tomaattikastikkeessa


Nyt mä onnistuin! Jihaa - tästä ruoasta tuli nimittäin niin hyvää että oikeasti yllätyin itsekin.

n. 500 g broilerin ohut leikkeitä
avokadoöljyä
2 dl kookosmaitoa
1 prk salsa mexicana tomaattikastiketta ( La Costena merkkistä, peltipurkissa )
1 sipuli
1 iso valkosipulin kynsi
1 sitruunaruoho
tuoretta korianteria
inkivääriä
kuminaa
currya
korianteria jauhettuna
mustapippuria
valkopippuria
chili suolaa
1/2 sitruunan mehu

Paistoin kanaleikkeet lähes kypsiksi avokadoöljyssä pannulla. Lisäsin pannulle silputun sipulin ja valkosipulin, sekä reilusti currya ja muita mausteita. Kuullotin kanoja ja mausteita reilussa määrässä öljyä hetken aikaa.
Kaadoin kookosmaidon ja tomaattisalsan kanojen päälle. Lisäsin vielä sitruunaruohon, tuoreen korianterin ja puristin sitruunamehun koko komeuden päälle.
Annoin kanojen maustua kookos-tomaattikastikkeessa noin puoli tuntia.

Söin ruoan keittona tänään, ja huomenna varmaankin nautin sitä salaatin kanssa.
Jos pidät riisistä, se toimii tämän ruoan kanssa varmasti parhaiten.

Tätä kannattaa testata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti