perjantai 25. maaliskuuta 2011

Perjantai-illan huumaa




Flunssaa ei ole täysin vieläkään voitettu, joten päätin himailla illan, kokata, juoda ehkä pari lasia viiniä tai oluen ja keskittyä telkkariin.
Uuniruoka sopi päivän kylmään ja palelevaan fiilikseen kun nenä päähän.

Lihapullia, kukkakaaligratiinia ja salaattia - tykkään!

Uunilihapullat:

800 g naudan paisti jauhelihaa
1 iso valkosipulinkynsi
2 munaa
tomaattipyrettä
1/2 sämpylä
sinihomejuuston kantapala
suolaa
mustapippuria
tabascoa

Sekoitin ainekset jauhelihaan ja pyörittelin palloiksi. Paistoin lihapullia uunissa kiertoilmassa, 200 C noin 20 min.

Kukkakaaligratiini:

2 keskikokoista kukkakaalia
1/4 pkt Koskenlaskija juustoa ( musta )
1/2 pss Emmenthal juustoraastetta
n. 50 g Waldemar vuohenmaitojuustoa
keitettyä vettä
n. 1/2 dl valkoviiniä
mustapippuria

Esikeitin kukkakaalit.
Keitin kattilassa juustokastikkeeen, laitoin kukkakaalit vuokaan ja kaadoin kuuman kastikkeen päälle.
200 C noin 20 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti