maanantai 15. helmikuuta 2010

Kuhaa pestolla


En ole kovin hyvä valmistamaan kalaa. Jotenkin koen sen vaikeana vaikka tiedän ettei se ole sitä. Tänään tillipuntin innoittamana ostin Stockkalta kuhafileen. Ystävällinen kalatiskin myyjä poisti jo valmiiksi siitä ruodot - mikä helpotus. Sillä välin kun uuni kuumeni, valmistin tilli-pinaattipeston. Päällystin kalan reilulla pesto kerroksella. Kuha paistui uunissa 225 asteessa 20 minuuttia. Nopeaa ja todella helppoa siis. Aion jatkossa aktivoitua kalaruokien kanssa koska tähän ruokaan olin niin tyytyväinen, että kuvittelin onnen huumassa, olevani hetken ravintolassa syömässä. Tästä tuli niin hyvää!

250 g kuha filettä
tilli-pinaattipestoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti