tiistai 7. syyskuuta 2010
Kukkakaali curry
Kukkakaali on suosikki ruokani - kaikissa muodoissa!
Keitetty kukkakaali toimii sellaisenaan, juustolla kuorrutettu kukkakaaali lisukkeena ja tämä kukkakaali curry riisin kanssa tai ihan yksinäänkin.
Helppo ruoka valmistui hetkessä ja maistui ihan vähän tuliselle, juuri sopivan verran. Hyvää oli!
1 kukkakaali
tuoretta pinaattia
4 isoa herkkusientä
1 hopeasipuli
oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
1/2 sitruunan mehu
medium curry maustetta
bombay mix maustetta
mustapippuria
ruususuolaa
kuivattua sitruunaruohoa
( 1/3 pkt koskenlaskija juustoa )
Keitin pieneksi paloiteltua kukkakaalia hetken ajan.
Kuullotin pannulla oliiviöljyssä sipulit, herkkusienet ja pinaatit. Lisäsin joukkoon valkosipulin, kukkakaalit, sitruunamehun ja mausteet. Annoin ruoan maustua hetken aikaa ja lisäsin lopuksi hieman sulatejuustoa. Ruoka toimisi varmasti ilman juustoakin. Loraus kermaa tai soijakermaa pehmentäisi maukkaan kasvisruoan makua myös kivasti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
UIJUIJUI!
VastaaPoistaminäkin rakastan kukkakaalicurria!
laitan useasti joukkoon vielä happamia omenanpaloja ja koskenlaskijan sijaan maustamatonta jugurttia.
huip-pu-hy-vää.