keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Lämmin kreikkalainen salaatti


Kun lähtee matkoille, ei oikeen enää viitsi ostaa jääkaappiin mitään, sitä yrittää vaan päästä kaikesta ruoasta eroon ja keksiä niistä jotain syömistä.
Tänään kaikki ainekset osuivat niin loistavasti yhteen, että tätä kasvisruokaa taidan valmistaa toisenkin kerran ilomielin!


1/2 purkillista laktoositonta fetaa
1/2 kesäkurpitsa
1/2 rasiallista mini luumutomaatteja
1/2 punasipuli
1 kevätsipulin varsi
1/2 punainen paprika
kourallinen rucolaa
oliiviöljyä
sitruunamelissaa
minttua
mustapippuria
suolaa
sitruunamehua

Pirskotin oliiviöljyä pannulle ja lisäsin siihen kaikki kasvikset. Kuullotin niitä hetken ja heitin sitten joukkoon fetakuutiot. Alensin lämpöä reilusti, revin joukkoon tuoreet yrtit, mustapippurin, suolan ja sitruunamehun.
Ruoan valmistaminen kesti max. 10 minuuttia.

Suosittelen lämpimästi!
Mintun raikas maku yhdistettynä tomaattiin ja fetaan oli loistava.
Söin lämpimän salaatin viininlehtikääryleiden ja hummuksen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti