Tänään halusin tehdä hyvää ruokaa, mutta helposti ja ilman että seison keittiössä tuntikausia. Ruokakauppaostokset myi meille Alepa, eli sekin vaikutti ruokavalintoihin ;-)
Mutta, onnistuin tänään melkolailla täydellisesti, vaikka itse sanonkin!
Ruoka oli niiiiin hyvää että nyt syömisen jälkeen vieläkin fiilistelen onnistumistani.
gluteenitonta spagettia
300 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
1 valkosipulin kynsi
kourallinen kirsikkatomaatteja
nippu persiljaa
1 reilunkokoinen sipulinvarsi
currya
mustapippuria
chilitahnaa
suolaa
kuivattua korianteria
agave siirappia
1/2 sitruunan mehu
1/2 appelsiinin mehu
oliiviöljyä
laktoositonta kermaa
paahdettuja pinjansiemeniä
parmesanlastuja
Paista broilerin suikaleet pannulla, lisää mausteet, agavesiirappi ja oliiviöljyä. Anna maustua ja laita spagetille vesi kiehumaan. Lisää sitten pilkotut sipulinvarret, persiljasilppu, valkosipuli ja kirsikkatomaatit. Purista sitruunan ja appelsiinin mehut sekaan. Lorauta lopuksi vähän kermaa ja anna kastikkeen hautua hiljalleen liedellä. Laita spagetti kiehuvaan veteen.
Lisää vielä annoksen päälle paahdettuja pinjansiemeniä, persiljasilppua ja parmesanlastuja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti