keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Artisokka-pinaattivuoka



Versio Berliinin artisokkajuusto vuuasta sai nyt ensi-iltansa.
Berliinin herkussa oli mielestäni vain artisokkaa, valkosipulia ja juustoa, mutta en vieläkään keksi mikä ihana maku siinä oli lisänä. Testaus tällä rintamalla siis jatkuu.
Laitoin vuokaruokaan mukaan myös pinaattia, koska sitä löytyi jääkaapista puoli pussillista. Pinaatti löllääntyy pussissa tosi nopeasti ja menee huonoksi, joten käytän sen aina mahdollisimman nopeasti pois.

Kuullotin pannulla miedolla lämmöllä, reilussa oliiviöljyssä, artisokat, pinaatit ja valkosipulin. Maustin lopuksi mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla. Siirsin ainekset pannulta vuokaan, lisäsin päälle juustoraastetta ja laitoin uuniin 25 minuutiksi 225 asteeseen.

1 prk artisokkaa vedessä
puoli pussia tuoretta pinaattia
1 iso valkosipulun kynsi
mustapippuria
maldon suolaa
sitruunamehua
n. 100 g emmental juustoraastetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti