maanantai 15. maaliskuuta 2010

Bratwurstia ja hapankaalia


Kävin tänään Heinon tukussa ostoksilla siskoni kanssa. Ostimme Saran 40v juhliin juustoja, juomia, herkkuja ja kaikkea ihanaa! Ajatukset eivät enää riittäneet oman jääkaapin täyttämisen miettimiseen, joten nappasin mukaani vain paketin bratwurstia, rasian hapankaalia ja suolakurkkuja. En ole pitkään aikaan syönyt tätä saksalaista herkkua ja nyt olen oikein tyytyväinen että kaupasta tarttui mukaan juuri nämä ainekset.

Paistoin pannulla bratwurstit oliiviöljyssä. Lisäsin pannulle punasipulit ja jatkoin paistamista. Pilkoin miniterttutomaatteja, valkosipulia sekä suolakurkkuja, ja lisäsin ne pannulle. Kaadoin joukkoon kuumaa lihalientä, sinappeja, tomaattipyrettä ja mausteita. Ja tietysti ihan vähän sitä vihreää ;-)
Annoin herkun maustua pannulla noin puoli tuntia.
Nautin bratwurstit paistetun hapankaalin kera.
Tästä tuli aivan älyttömän hyvää! Suosittelen lämpimästi testaamaan.

1 pkt bratwurstia ( 6 kpl )
1 punasipuli
5 mini terttutomaattia
2 venälaistä suolakurkkua
1 lihaliemi kuutio ja vettä
1 rkl dijon sinappia
1 rkl rakeista sinappia
1 valkosipulin kynsi
tomaattipyrettä
valkopippuria
tabascoa
salsa verdeä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti